Jeg hedder Kismet, er 46 år, gift med Alex og mor til Clara på 15 år og Wilma på 12 år.

Med et liv som indkøber og sælger for danske tøjmærker til både børn og voksne, og med en stor passion for gymnastik. Lå det lige for at starte mit eget brand med gymnastiktøj.
Jeg startede med den første kollektion i 2011 og har siden bygget mere og mere på de allerede eksisterende modeller, så jeg nu kan tilbyde mange flere muligheder, farver og kvaliteter.

Her hos Mini-Munk tror jeg på fornyelse, genkendelse og respekt for at børn skal være børn. På at være lidt anderledes og på visionen om at levere et godt produkt og en god service.

Mini-Munk er altid glade farver, i den bedste kvalitet. Der vil altid være modeller der går igen, så man som forening har mulighed for at supplere op flere år i træk.

Tøjet produceres i gode metervarer som indkøbes i Europa
Jeg går meget ind for at have lange samarbejder med mine leverandører, så jeg kan fastholde en ensartethed, og så i som kunder også kan være sikre på at i får den samme gode kvalitet hver gang.
 
Hvis du har en ide til et design er det også muligt jeg kan producere det for dig, så spørg endelig og lad os finde en løsning som i og jeres gymnaster bliver glade for. Skriv eller ring for at få en pris på lige det du ønsker dig.
 
Udover MINI-MUNK som er eget design så har jeg i shoppen også mærker fra andre producenter:
 
Tappers and pointers fra UK :  Gymnastik, ballet og dansetøj
Bodywrappers fra USA        :  Underdragter, gymnastiksko mm 

Hos MINI-MUNK betaler du ikke for et dyrt brand men for god kvalitet og skønt gymnastiktøj til alle aldre.